10 грубих чоловічих помилок в ліжку




Ти знаєш усе фізично доступні тобі пози, ти вивчив всі жіночі ерогенні зони, у тебе завжди при собі є великий запас звичайних і екзотичних презервативів. Але навіть найкращі в сексі чоловіки можуть допускати серйозні помилки, які можуть обернутися невдачами в ліжку і коштувати тобі дівчини. І ось вони, ті 10 найчастіших і неприємних помилок, які допускають чоловіки в сексі.

1. Забудь все те, що ти бачив у фільмах для дорослих

Надивившись фільмів з полуничкою, багато чоловіків починають втілювати побачене в життя - вертять свою партнерку як гімнастку, прилаштовуються до неї з різних сторін, укладають її на всілякі горизонтальні і не тільки поверхні, змушують дівчину стати на місток, зробити берізку, сісти на шпагат або з разбегу виконати сальто з кульмінаційним приземленням на ... .. ну, ти зрозумів на що. Але в житті все набагато прозаїчніше, ніж у кіно - на те воно і постановочне кіно. Постільні сцени в таких фільмах знімаються режисерами в потрібних ракурсах і в тих позах, в яких середньостатистичний чоловік і жінка будуть відчувати лише дискомфорт, не кажучи вже про можливість отримати травму. Тому, якщо не хочеш «зламати» свою дівчину в різних місцях або отримати перелом стегна, ключиці і інших частин тіла, то краще освоюй більш доступні і приємні для вас двох пози.

2. відключати телефон

Доведено, що 15% чоловіків переривають секс для того, щоб відповісти на телефонний дзвінок. Цим ти не тільки показуєш свою неповагу до партнерки, але і повністю порушуєш ту атмосферу і настрій, який ви обидва створювали завдяки попереднім ласкам і самому процесу парування. Беззвучний режим в телефоні завжди допоможе тобі в цій ситуації.

3. Ніяких філософських міркувань про сенс буття

Простіше кажучи - менше тексту, більше дій. Говори тільки про те, як вона тебе заводить, як тобі з нею добре і приємно. До слова, італійці підрахували, що пари, у яких немає в спальні телевізора, займаються сексом у два рази частіше, ніж ті, у кого він є.



4. Не пускай слюні

Слина під час сексу може застосовуватися, якщо під руками не виявилося мастила або вашої природного мастила ну ніяк не вистачає для приємного «ковзання». І це припустимо. Але плювки і навіть слинні бульбашки - в якому б кіно для дорослих ти це ні бачив - можуть надовго відбити охоту у твоєї жінки від будь-якого дотику з тобою. І, якщо ти все-таки вирішив скористатися рідиною зі свого рота, то ні в якому разі не жуй перед цим ментолову жуйку, інакше замість настання оргазму у твоєї партнерки настане нестримне печіння в районі статевих органів, і вона блискавкою побіжить у ванну змивати все те , що ти їй там наувлажнял.

5. Не впадай у сплячку відразу після статевого акту

Після оргазму в крові різко знижується запас глікогену - тваринного крохмалю, який живить м'язи. Коли глікогену не вистачає, людина відчуває себе зовсім розбитим. Оскільки у чоловіків м'язова маса більше, ніж у жінок, то і втомлюються вони раніше. Але знайди в собі сили не захрапеть відразу після сексу. Як варіант - поговоріть про те, як вам було добре, або просто полежіть в млосних обіймах один одного.

6. Під час сексу не згадуй про інших жінок і їх здібностях

Зараз ти займаєшся сексом саме з нею, тому думати і говорити ти повинен тільки про неї, ні в якому разі не заїкаючись про свій попередній постільному досвіді з іншими жінками. Та й взагалі, подібні розмови і порівняння будуть недоречними навіть за межами ліжка. Але якщо тобі не терпиться втілити досвід минулих днів, то можеш ненароком натякнути своїй дамі, що тобі хотілося б поекспериментувати в ліжку, при цьому, не згадуючи ніяких третіх осіб.



7. Не перетворюй секс на комедію

Постіль не час для жартів, коли ви вже перейшли до статевого акту. Для жартів і реприз знайдеться інший час. А зараз зосередься на своїх відчуттях і на реации своєї жінки.

8. Контролюй своє тіло

Вона - не гумова лялька, яка легко витримує 90 кілограмів живої ваги. Навіть коли тобі безмежно добре і приємно, і неймовірно хочеться розслабитися, пам'ятай, що під тобою крихке жіноче тіло, яке не повинно стати для тебе живим матрацом.

9. Вона не готова займатися сексом з пів-стусана

Рідкісна жінка, опинившись на ліжку, «попливе» і захоче відразу ж соіться з тобою. Щоб організм жінки налаштувався і підготувався до статевого акту, не достатньо пари комплімантов і масажу шийно-комірцевої зони. Часом, навіть погладжувань в більш інтимних місцях буває не достатньо. Жінці необхідно дійти до певної стадії порушення, як емоційно, так і фізіологічно. Точно так само йде справа і з оргазмом - жінці потрібно більше часу, ніж чоловікові, щоб випробувати оргазм.



10. Не думай тільки про себе

Рідкісна жінка досягне оргазму за дві хвилини, за п'ять і навіть за десять. Жіночий організм влаштований по-іншому, збудження жінки відчувають інакше, ніж чоловіки, а також статеві органи чоловіків і жінок мають різну ступінь чутливості (дивися пункт 9). І це варто враховувати, якщо ти хочеш щоб твоя партнерка була в захваті від чергового сексу з тобою. Тому, не став основною метою отримати задоволення самому, при цьому позбавивши свою дівчину того ж. У сексі треба бути почасти альтруїстом і думати не лише про себе коханого, а й своїй партнерці. І, повір, вона відповість 
Поділитись Поділитись

АВТОР Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар