10 татуювань, які краще не робити


Носити татуювання - мужньо і круто, але не завжди. У статті яку ти зараз читаєш я наведу приклад тих татуювань, які я не раджу робити поважаючому себе мужику.

Тому - не думай! Хоча ти, я впевнений, і не захочеш.

1. Ієрогліфи. По-перше, це неймовірно пішло: у величезної кількості людей були або досі є татуювання, а це не робить тебе унікальним і крутим. По-друге, там може бути написана фраза на кшталт "віддамся за iPhone", і ти про це не дізнаєшся.

Записувати на собі вподобані фрази нерозумно: для цього існує Twitter і статус Вконтакте. Там і розважайся, а тіло не псуй: тобі з ним ще жити.



2. Імена. Сьогодні дівчина одна, завтра друга, а татуювання залишиться. До того ж, такі тату мені нагадують клеймо. Ти ж не збираєшся ставати жіночої власністю, вірно? Та й як ти поясниш своїй новій дівчині / батькам / дружині / дітям, що це "та сама єдина" з другого курсу журналістики?

3. Мама. Так, ти за маму готовий бику гланди вирвати, але писати про це на тілі неетично, тому робити подібні татуювання не варто.

4. Тату в дусі субкультури. Тут зрозуміло: ніхто не поверне тобі твій 2007, а все що залишиться - нагадування про твою юнацької (або не дуже) дурості. Це стосується і улюблених груп, фестивалів, спільнот та іншого приходяще-минає лайна.


5. Портрети. Не здумай набивати "на пам'ять" обличчя своїх близьких. І навіть особи знаменитостей. Татуювання - витвір мистецтва, і не кожен майстер здатний перетворити чийсь портрет в щось вартісне. У першу чергу це стосується реалістичних тату: вони виглядають лякає.

6. Мультяшки. Нехай ти обожнюєш дивитися Сімпсонів, не варто ліпити Гомера собі на плече. Це не круто, мужик, і мало хто тебе зрозуміє. Хоча Гомер (або Бендер) - не найгірший варіант.


 Наколка на попереку. Просто не роби цього, бро, сам знаєш чому.

8. Приколи-с-пупком. Не роби цього з двох причин: по-перше, це жіноча фішка (як і у випадку з попереком), а по-друге ... ти не завжди будеш таким струнким як зараз. А ще це виглядає бридко, але це моя думка.

9. Наколка на обличчі або голові. Якщо ти не відчайдушний фрік, робити такого не варто, це відштовхує людей. І не факт що тебе з таким клеймом візьмуть на роботу.


10. Тату на члені. Не те щоб цей варіант мерзок (він, на відміну від тату на обличчі, не впадає в очі), але це чертовски боляче. Я вважаю що воно того не варто.

Сподіваюся, прочитавши статтю ти не передумав робити татуювання?
Поділитись Поділитись

АВТОР Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар