Як зрозуміти, що дівчина в тебе закохана?


Как понять, что девушка в тебя влюблена?

Дуже часто між протилежними статями виникає іскра, яка згасає, не дочекавшись взаємності. Але як же бути, якщо ти спілкуєшся з дівчиною, проводиш з нею час, але не можеш зрозуміти і дізнатися, чи є між вами симпатія, або ж це проста дружба? Крім одного самого очевидного варіанти - запитати прямо, вразивши її своєю впевненістю і рішучістю, але в теж час ризикуючи отримати відсіч або змащений відповідь (тому майже кожна дівчина вважає за краще залишатися загадкою), є інший варіант - партизанський. Заснований він на вивченні поведінки дівчини, перевірки її реакції, невербальних жестів. Деякі психологічні моменти можуть з великою часткою ймовірності дати вам відповідь на питання про те, як зрозуміти, що подобаєшся дівчині?

1. Дівчина натякає на свої почуття

Якщо дівчина називає тебе ласкавими словами, наприклад, «зайчиком», «котиком» або зменшувально пестливо по імені, кокетує з тобою і будує очки - це вірні ознаки того, що вона на тебе запала і тепер чекає, що ти виявиш ініціативу, наприклад, запросиш її куди-небудь. Так не зволікай і використовуй свій шанс!



2. Дівчина хоче спілкуватися з тобою

Ти для дівчини ніби мед для бджіл, її тягне до тебе. Вона дзвонить тобі по будь-якого приводу чи без приводу. І якщо ти несподівано подзвониш їй і скажеш, що хочеш поспілкуватися з нею - примчить за першим покликом!

3. Дівчина ревнує

Закохані дівчата дуже ревниві і не люблять, коли на горизонті з'являється потенційна суперниця. Якщо ти помічаєш, що твоя дівчина не хоче знайомитися тебе зі своїми подругами і помітно нервує, коли ти розмовляєш з іншими симпатичними дівчатами, значить вона вже встигла в тебе закохатися і вважає, що ти - її хлопець.

Якщо хочеш перевірити, чи точно вона закохана в тебе, спробуй при ній почати загравати з іншими дівчатами. І якщо твоя подруга почне нервувати, злитися на тебе, або навпаки зробить холодний і байдужий вигляд і демонстративно покаже, що їй все одно, то можеш відкинути всякі сумніви - ти їй небайдужий!

4. Дівчина проявляє про тебе турботу

Кожна дівчина мріє оточити коханого чоловіка ласкою і турботою. Вона хвилюється про твоє здоров'я, приміром сьогодні холодно, а ти не одягнув шапку, вона це помітить і скаже тобі про це. Намагається давати тобі корисні поради, наприклад радить як приготувати що небудь смачненьке. Переживає за твої успіхи на роботі або в якому то іншій справі. Все це не спроста.



5. Вона рада бачити тебе в будь-який час дня і ночі

Закохана дівчина змінюється при вигляді улюбленого. У неї на обличчі з'являється посмішка, в очах блиск, а в животі «метелики». У компанії її тягне саме до тебе, вона як би ненароком завжди знаходиться десь поруч. Коліно або ступня дівчини в твоїй присутності направлено на тебе, якщо при цьому вона чіпає своє волосся, губи або плавні обводи свого тіла, схоже їй хочеться що б доторкнувся до неї.

6. Дівчина дарує тобі подарунки

Для коханого хлопця дівчина завжди готова витратитися на хороший і дорогий подарунок. Любляча дівчина ніколи не забуде, коли у її улюбленого день народження, і не упустить приводу зробити йому приємний сюрприз по приводу якої-небудь знаменної дати. Якщо дівчина закохана в тебе, навряд чи вона подарує тобі на іменини листівку або відскіпається букетом гвоздик. Скоріше, вона піднесе тобі щось значне, і бажано таке, щоб частіше нагадувало про неї, наприклад, власноруч вишиту сорочку, або ланцюжок на шию, або статуетку у вигляді цілуються голубків, або ще що-небудь зворушливе і романтичне.

7. Вона хвилюється при тобі

Коли дівчина спілкується з коханим чоловіком, вона завжди трохи хвилюється. Якщо у дівчини під час розмови з тобою загоряються очі, рум'яняться щоки і зривається голос. Часом може доходити до того що вона злиться на тебе без видимої причини.

8. Дівчині приємні твої дотики

Самий вірна ознака, що дівчина закохана в тебе, якщо вона не тільки дозволяє тобі доторкатися до себе, обіймати за талію, але і сама із задоволенням торкається до тебе: притискається під час танцю, бере за руку на вулиці. А якщо вона стосується тебе при людях, значить, вважає тебе своїм хлопцем і хоче, щоб про ваші стосунки знали всі!



9. Дівчина намагається змусити тебе ревнувати

Закохана дівчина ніколи не стане зустрічатися з іншими хлопцями, поки не зрозуміє, що у неї немає жодних шансів завоювати прихильність коханого чоловіка. Але от змусити його ревнувати - зовсім інша справа! Якщо дівчина при тобі фліртує з іншими хлопцями, будує їм очі і напрошується на компліменти, але при цьому нічого зайвого їм не дозволяє, значить вона просто хоче викликати у тебе ревнощі, щоб ще сильніше закохати в себе і підштовхнути до активних дій.

10. Дівчина перший йде на примирення

Не буває відносин без сварок і сварок. Зазвичай дівчата не люблять миритися першими і чекають першого кроку від чоловіка. Але якщо твоя дівчина після сварки з тобою не витримує навіть трьох днів і дзвонить тобі перша, значить вона дуже боїться тебе втратити і ваші відносини значать для неї набагато більше, ніж власна гордість.

11. Дівчина демонструє тобі свої принади

Дівчина «випадково» оголюється. Вона може показати тобі свою ніжку або бути випадково захопленою в момент переодягання. Закохана дівчина хоче зацікавити тебе, показуючи що може тобі дістатися.

12. Дівчина готова зайнятися з тобою сексом

Якщо дівчина прямо або натяками дає тобі зрозуміти, що хоче тебе, значить ти їй не просто подобаєшся, а зводиш її з розуму, і вона готова на все, аби тебе втримати. Запам'ятай: більшість дівчат сплять тільки з тими хлопцями, яких дійсно люблять!



Якщо в поведінці твоєї дівчини присутня хоча б кілька вищезазначених ознак, можеш навіть не сумніватися в тому, що вона в тебе закохана. Тепер твоя черга - Не комплексу і будь чоловіком! Якщо ця дівчина дійсно тобі подобається, прояви ініціативу і вміло направ ваші відносини в бажане для себе русло!
Поділитись Поділитись

АВТОР Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар