Секс-секрети для чоловіків від лесбіянок



Секс-секреты для мужчин от лесбиянок

Жінки-лесбіянки, займаючись сексом, в 85% випадків отримують оргазм. У той час, коли з чоловіком у жінки оргазм настає не більше, ніж у 50% статевих актів. А враховуючи скритність і боязнь звинувачень у вигідності, справи на гетеросексуальному фронті оргазмів йдуть ще гірше.

Багато жінок плачуться про те, що грубі мужики не розуміють тонких фібр душі і тіла прекрасної половини людства. А ось лесбіянки всі вміють і розуміють. Так, це так - ми не дуже розуміємо жінок, але ми легко вчимося!

Так чим же секс двох жінок відрізняється від сексу з чоловіком? Опитавши кілька лесбіянок, склали список секретів сексу від амазонок.

1. Лесбіянки все роблять не поспішаючи

Лесбіянки радять акцентувати свою увагу не тільки на самому процесі парування, але й приділяти час спілкуванню і пестощів перед ним. Багато жінок залишаються незадоволеними тим, що чоловіки пропускаючи прелюдію, переходять відразу до сексу. Лесбіянки радять чоловікам не поспішати, а спочатку добре збудити і себе, і свою жінку. Під час самого сексу також не поспішай. Жінкам подобається певний ритм, що не нагадує стрілянину з швидкострільного кулемета. Стримуй бажання здійснювати швидкі фрикції.

2. Лесбіянки знають фізіологію

Жінки відмінно знають своє тіло і методи впливу на нього. Будь більш терплячий і походи до жіночого тіла більш грунтовно. Жіночий організм унікальний. Що підходило для одній дівчині, може не працювати на іншій. Вивчи ерогенні зони подружки і найбільш ефективні методи впливу на них. Чи не припиняй експерименти і привілей фантазію в ліжку.

 

3. Лесбіянки ніжні

Чоловіки більш грубі в ліжку, ніж лесбіянки. Це часом заподіює жінкам не задоволення, а дискомфорт. Жіноча шкіра і ділянки тіла дуже сприйнятливі до зовнішніх впливів. Особливо це стосується сосків і клітора. Не тисни своєю вагою і не будь грубий.

4. Лесбіянки і пальці

У лесбіянок немає члена, що змушує їх діяти дещо іншими способами. Вони використовують фалоімітатори та інші аналоги члена. Але найбільш важливим є використання ними пальців під час сексу. Вони досягли в цьому дзену. Лесбіянки масажують інтимні і ерогенні зони своєї партнерки, що позначається дуже позитивно в шансах на оргазм.

5. Лесбіянки і поцілунки

Лесбіянки точно знають важливості постійних ласк під час процесу. Лесбіянки цілуються і використовують свій рот не тільки під час прелюдії. Навіть під час сексу вони цілують, облизують і пестять партнерку.

Після того як, всі чоловіки освоять ці та інші секрети сексу, лесбіянки стануть бісексуалками, бісексуалки стануть звичайними дівчатами, а чоловіки будуть як і раніше займати домінуюче становище на планеті.
Поділитись Поділитись

АВТОР Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар