Кому невигідні Webmoney в Україні?

Поки активні українські Інтернет-користувачі мріють про вихід на наш ринок великих міжнародних платіжних систем на зразокPayPal, українська влада, схоже, докладає усіх зусиль, щоб знищити навіть ті платіжні системи, які зараз успішно працюють.
Так, вчора (11 червня) у київському офісі платіжної системи WebMoney, який знаходиться біля станції метро “Лівобережна” на вулиці Марини Раскової 11-А, відбувся обшук. За неофіційними даними до офісу WebMoney завітали податківці і внаслідок обшуку були вилучені електронні носії інформації (сервери) компанії. Окрім того були заблоковані рахунки на суму 60 мільйонів гривень. Після обшуку в офісі силові структури “завітали” до квартир кількох топ-менеджерів компанії.
Сьогодні (12 червня) голова департаменту зі зв’язків з громадськістю WebMoney підтвердила факт проведення податкової перевірки в компанії. За її словами було вилучено “тестове комп’ютерне обладнання”.
Система WebMoney, яка була і залишається однією із найзручніших платіжних систем для блогерів, давно перебуває у негласному конфлікті з НБУ.
Ще з 2009-го року регулятор відмовляється погоджувати правила роботи даної системи в Україні. А у жовтні 2012-го року парламент прийняв закон, який посилює контроль за функціонуванням систем “електронних грошей”. Емітувати їх мають право лише банки. НБУ неодноразово рекомендував банкам та іншим юридичним особам здійснити заходи щодо припинення надання послуг, які оплачуються через WebMoney.
В свою чергу представники компанії WebMoney стверджують, що в Нацбанку свідомо затримують ухвалення правил роботи системи в інтересах окремих учасників ринку.
Як би там не було, закриття системи розрахунків WebMoney в Україні може стати ще одним цвяхом в труну українського Інтернет-бізнесу. І блоги – це лише мізерна його частина.

Обратите внимание на витражи тиффани, если вы желаете украсить свое жилье!
Сложно найти материал для стройки, лучше, чем Пенобетон! Вам понравится ваш новый дом!
Поділитись Поділитись

АВТОР Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментарі:

Дописати коментар